Rüyada kasıktan yaralanmak

Rüyada kasıktan yaralanmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, haram mala, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kasıktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada kasıktan yaralanmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada kasıkta yara görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Rüyada kasıkta kıl görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada kasık traşı olmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık tıraşı olmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kasık traşı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments