Rüyada keçiye su vermek

Rüyada keçiye su vermek çekilen hasretin biteceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada keçiye su vermek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Rüyada keçiye su vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada kara keçi görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük keçi görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi çobanı olmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keçi idrarı görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada insan şeklinde keçi görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments