Rüyada büyük keçi görmek

Rüyada büyük keçi görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük keçi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada büyük keçi görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ keçi eti görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sarı keçi görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada keçi kılı görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi satmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada keçi hediye almak eşlerin ayrılacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ölü keçi görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments