Rüyada kemik tarak görmek

Rüyada kemik tarak görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kemik tarak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kemik tarak görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada tarak yakmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla tarak görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada ayna ve tarak görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada tarağın kırıldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mor tarak görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını tarakla taramak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Rüyada tahta tarak görmek ev taşımaya, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments