Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, parasız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak kırılmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gürkan

Merhaba yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim rüyamda ayağımın aynı yerinden kırıldığını görüyorum ve bunu yapmamışlarmıydı diyip tekrar takmaya çalışıyorum anlamı nedir sizce