Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı kırılmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada parmakları kırılmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağı kırılmak kazancının günden güne arttıracağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments