Rüyada arkadaşının kalçasını görmek

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, karısının çok mutlu olacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kalçasını gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça sıkmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek işlerinin kötüye gideceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kalçasını görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçaya dokunmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kalçada ben görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalça sallamak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments