Rüyada eşinin kalçasını görmek

Rüyada eşinin kalçasını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, adının fesada karışacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada eşinin kalçasını gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Rüyada eşinin kalçasını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalça öpmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçada morluk görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kalçası görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının kalçasını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kalça görmek zor durumlara düşeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçaya dokunmak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalçadan ısırılmak saygısını toplayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments