Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek

Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek oldukça büyük başarılara, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, fakirlerin güleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kazancın çoğalacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünü büyümüş gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek sıkıntıların büyüyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada göğsünü büyümüş görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada kara büyü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde büyü olduğunu görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet eder.

Rüyada büyümüş görmek hayırlı haberler alınacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Rüyada kendinde büyü olduğunu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyümüş birinin küçüklüğünü görmek hayal kırıklığına, tecrübe sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyülü kitap görmek zor günlerin geride kalacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments