Rüyada kendi gözünü şiş görmek

Rüyada kendi gözünü şiş görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yolunun açılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şiş gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek yükünün hafifleyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek mallarının eksileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri şiş görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada şiş göz görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş göz görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments