Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, başarılı olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada göz kapaklarını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek geriye doğru gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada göz kapağı kesmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada göz kapağını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağı görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını dikmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments