Rüyada kendi kendine makyaj yapmak

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazançlı bir işe girileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada geline makyaj yapmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada makyaj yapmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak dualarından hayır görmeyeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye makyaj yapmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak istemediği halde borçlanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada göz makyaj yapmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baskasina makyaj yapmak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments