Rüyada göz makyajı yapmak

Rüyada göz makyajı yapmak istenen her şeye sahip olunacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada göz makyaj yapmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak fesada bulaşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada göz makyajı görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments