Rüyada kendi yüzünde çil görmek

Rüyada kendi yüzünde çil görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, büyük sorunlar yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada kendi yüzünde çil gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yakın akrabadan gelecek habere işarettir.

Rüyada yüzü çillenmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işarettir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada yüzünü çilli görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çiller görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments