Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz ruj sürmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi ruj sürmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ruj sürmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu ruj sürmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments