Rüyada parlak ruj sürmek

Rüyada parlak ruj sürmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada parlak ruj sürmek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada parlak ruj sürmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ruj sürmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağa ruj sürmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ruj sürmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret eder.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada pembe ruj sürmek sorunlarına da çözümler bulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments