Rüyada kendini çok şişman görmek

Rüyada kendini çok şişman görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ömrünün uzun olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini çok şişman gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada aynada kendini şişman görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını şişman görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini çok şişman görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada birini şişmanlamış görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada şişman erkek bebek görmek iş projelerinin gerçek olacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini olduğundan şişman görmek hastalıkların kalmayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments