Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ona özlemle sarılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada polis arkadaşını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis arkadaş görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını polis görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis kaçmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada asker yada polis görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisle konuştuğunu görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments