Rüyada arkadaşını polis olarak görmek

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını polis olarak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada polis arkadaşını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, şans ve kısmet elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını polis görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis arkadaş görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik polisi olmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments