Rüyada kendini kilolu görmek

Rüyada kendini kilolu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kilolu gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada kilo vermek kendisini eve kapatacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kilo alan birini görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu bayan görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sorunlarının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments