Rüyada kilo vermek

Rüyada kilo vermek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kırgınlıkların geçeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kilo vermek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Rüyada kilolu bayan görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kilolu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kilolu erkek görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada kilolu inek görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments