Rüyada kendini şişmanlamış görmek

Rüyada kendini şişmanlamış görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada şişmanlayan birini görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini çok şişman görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments