Rüyada kendinin koktuğunu görmek

Rüyada kendinin koktuğunu görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yol kat edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin kara geçeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada kendinin koktuğunu gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Rüyada kokmuş cesetler görmek yapılan hataların düzeltileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş yumurta görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada öpüşüp koklaşmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, ticarete adım atacağına işaret eder.

Rüyada ayak koktuğunu görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kok kömürü görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada güzel koktuğunu görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek çok sevineceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments