Rüyada öpüşüp koklaşmak

Rüyada öpüşüp koklaşmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, duaların kabul olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalettir.

Rüyada öpüşüp koklaşmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada öpüşüp koklaşmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek hidayete erip huzuru bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada ter koktuğunu görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kokmuş yemek görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada kokmuş et yemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sağlığının geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments