Rüyada kokmuş cesetler görmek

Rüyada kokmuş cesetler görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, ününün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş cesetler gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada kokmuş cesetler görmek işlerini boşvereceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada ter koktuğunu görmek kendi patronu olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada öpüşüp koklaşmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş çorap görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments