Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek gerekirse özür dileneceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının verem olduğunu gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Rüyada birinin verem olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan verememek zenginliğe, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verem olmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Rüyada veremli hasta görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının fal baktırdığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını mutlu görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments