Rüyada verem olmak

Rüyada verem olmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, geride bırakacağına, rahat rahat yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada verem olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Rüyada veremli hasta görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin verem olduğunu görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada verem olmak iş konusunda kısmetin açılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan verememek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments