Rüyada kibrit söndürmek

Rüyada kibrit söndürmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit söndürmek gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada yanan kibriti söndürmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada kibrit söndürmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak sabırla hayatına devam edeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit almak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibritle mum yakmak sağlık problemleri içinde olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yanmış kibrit görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit yemek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments