Rüyada kıllarını kestiğini görmek

Rüyada kıllarını kestiğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, fakirlik yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, durgun giden işlerin açılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kıllarını kestiğini gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kıl kestiğini görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıllarını kestiğini görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek dertlerden kurtulmaya, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalettir.

Rüyada kulağını kestiğini görmek iyi geçiminin biteceğine, sorunlarını çözebileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments