Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek

Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kestiğini gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada kolunu kestiğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol kestiğini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunu kestiğini görmek daha iyi anlaşır olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kaş kestirmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını kestirmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek kestiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kestirmek ağlayacağına, strese gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments