Rüyada kıllı kadın memesi görmek

Rüyada kıllı kadın memesi görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, zamandan da kar edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıllı kadın memesi gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada memeden kıl koparmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada memede kıl görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada tek kadın memesi görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt içmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi okşamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının memelerini okşamak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments