Rüyada kilo almak

Rüyada kilo almak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yaralarına da merhem olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilo almak gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişiyi kilolu görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kilodu giymek şansının da açık olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birini kilolu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kilodunda kan görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments