Rüyada birini kilolu görmek

Rüyada birini kilolu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, evlatlarından memnun olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada birini kilolu gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Rüyada oğlunu kilolu görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kilo vermiş görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada olduğundan kilolu olmak kısa zamanda çok yol alınacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada kilolarca altın görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek düzeninin yıkılmayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada çok kilo almak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments