Rüyada kilolu erkek görmek

Rüyada kilolu erkek görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, adını kirleteceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada kilolu erkek gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada erkek kilodu giymek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek anne babayla ters düşüleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kilolu erkek görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada kendini kilo almış görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çok kilolu olmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments