Rüyada kendini kilo almış görmek

Rüyada kendini kilo almış görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini kilo almış gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek kara kara düşünür olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kilo almış görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada çok kilo almış görmek kendisine olan güveninin azalacağına, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek dileklerinin de kabul olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kilo almış birini görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada başkasını kilo almış görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Rüyada birini kilo almış görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments