Rüyada kilonu görmek

Rüyada kilonu görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, zahmete düşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına tabir olunur.

Rüyada kilonu gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini kilo almış görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kilo kaybetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilolu görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek bereketli günler geçirileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilodunu kaybetmek ruhuna hayrat yapılacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kilolu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Rüyada kiloduna kaka yapmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments