Rüyada kilolu görmek

Rüyada kilolu görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yeni bir yola gireceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, işsizin iş bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kilolu gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada kilolu adam görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kilo almış görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilodunu çıkarmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada kızın kilodunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kiloduna kaka yapmak çok sevinçli haberler alacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kilodu giymek hayatını ailesine adayacağına, fırsatların elden kaçacağına işarettir.

Rüyada kilolu erkek görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada kiloduna çiş yapmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments