Rüyada kırık parke görmek

Rüyada kırık parke görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, moralinin yükseleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık parke gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Rüyada kırık parke görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz araba parketmek hayallerindeki eve sahip olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada parke görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta parke görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kimse ile tartışmayacağına yorulur.

Rüyada araba parketmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parke temizlemek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Rüyada laminant parke görmek büyük başarılara imza atılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parke sökmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments