Rüyada tahta parke görmek

Rüyada tahta parke görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni bir sayfa açacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta parke gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada tahta parke döşemek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tahta parke görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada parke taşı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz araba parketmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ahşap parke görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada parke taş görmek güzel günlerin yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada parke silmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments