Rüyada kırık parmak görmek

Rüyada kırık parmak görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık parmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada parmağını kırık görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kırık parmak görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kırık parmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek haneye nifak gireceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık toka görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırık bardak toplamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada kırık minare görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin aksayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments