Rüyada parmağını kırık görmek

Rüyada parmağını kırık görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet eder.

Rüyada parmağını kırık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada kırık parmak görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık parmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Rüyada parmağını kırık görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek bir bebek sahibi olunacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ucu kırık bıçak görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kırık kemik görmek her şeyin gönlünce olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments