Rüyada burun kırılmasını görmek

Rüyada burun kırılmasını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, büyük bir mala sahip olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kırılmasını gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada burun kırılmasını görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kırılması görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış burun görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada burun kırıldığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada burundan kan gelmek amacına ulaşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada burun estetiği görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada burun aktığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments