Rüyada kirli gözlük görmek

Rüyada kirli gözlük görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kirli gözlük gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada kirli gözlük görmek allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane gözlük görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada tek camlı gözlük görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamuk gözlük görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada dereceli gözlük görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments