Rüyada büyük gözlük takmak

Rüyada büyük gözlük takmak bereketli işler yapılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, güven kaybı yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük gözlük takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada büyük gözlük takmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret eder.

Rüyada sarı gözlük takmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük alıp takmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlük takmak bir birlikteliğin sona ereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlük takmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada günes gözlük takmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments