Rüyada kısır olduğunu görmek

Rüyada kısır olduğunu görmek bir beladan kurtulacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada yemek olarak kısır görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kısır yapmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kısır yoğurmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur kısır görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemeği görmek sorunların çabucak halledileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments