Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, malına gelecek zarara, adını kirleteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kısır yemeğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Rüyada kısırlık bulgur görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada kısır köftesi yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kısır olduğunu görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada kısır yemeği görmek büyük bir başarının elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kısır köfte yoğurmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır birini hamile görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments