Rüyada kısırlık görmek

Rüyada kısırlık görmek rahat bir hayat süreceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kısırlık gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada kısırlık görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Rüyada kısır köfte görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına alamet eder.

Rüyada kısır yemeği yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kısır olduğunu görmek övgü dolu sözler işiteceğine, yüzlerin asılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısır köfte yoğurmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır köftesi görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments