Rüyada kişiyi kilo almış görmek

Rüyada kişiyi kilo almış görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, evlenme yolunda adım atacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rakiplerini yeneceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Rüyada kişiyi kilo almış gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kişinin evlatlarının artacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kilo almış birini görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada kilo almış erkek görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kilo almış görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada birini çok kilo almış görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işarettir.

Rüyada birini kilo almış görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments