Rüyada kıyamet anını görmek

Rüyada kıyamet anını görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet anını gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kıyamet anını yaşamak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet anını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek işlerinin baltalanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski anıları görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Rüyada anıları görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem anını görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşek anırması görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işarettir.

Rüyada ölüm anı yaşamak üzüntülerinden kurtulacağına, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments