Rüyada kıyamet belirtilerini görmek

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet belirtilerini gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kıyametten sonrasını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopuyor görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments